Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

Narrowcasting

Vanaf € 19,50 p.m.

Narrowcasting oplossingen op maat zijn een effectieve manier om je doelgroep op het juiste moment te bereiken. Benieuwd wat narrowcasting voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis demo aan of neem contact met ons op.

Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Gratis adviesgesprek
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST

Narrowcasting software

CMS
Vanaf
€ 19,50
p.m.
Bekijk dit product

Omzet verhogende reclame

Meer informatie
Dunkin drive thru A28 Nunspeet

Geschikt voor elk bedrijf

Meer informatie
24/7 service en support

24/7 service & support

Meer informatie

Wat is narrowcasting?

Bekijk onze indoor oplossingen

Als we gebruik maken van narrowcasting dan willen we met op maat gemaakte content de juiste doelgroep bereiken op de juiste tijd en plaats met de juiste boodschap. Door middel van een stukje software zorg je ervoor dat, via een digitaal beeldscherm, je boodschap 24/7 beschikbaar is. Je kunt met narrowcasting zorgen voor digitale reclame, informatievoorziening, entertainment of zelfs interactie met je (potentiële) klant. Hierdoor creëer je een warm welkom voor je bezoekers, je biedt ze een onvergetelijke ervaring. De content kan op een aantrekkelijke manier getoond worden door middel van één van onze vele, makkelijk te gebruiken, templates. Voor zowel kleine- als grote bedrijven een ideale uitkomst. Digitale reclame was nog nooit zo makkelijk!

Interesse? Neem contact op met onze specialisten.

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek

Waarom VEBO?

Icon - Oplossingen op maat
Oplossingen op maat
Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wat is de reden dat jij narrowcasting nodig hebt en hoe zorg je er nou voor dat het product bij jouw bedrijf past? Hier helpt VEBO je bij. Wij zorgen voor een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen.
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Bij aanschaf van ons CMS-systeem krijg je altijd een gratis software demo voor jezelf en/of je medewerkers. Als er na deze demo nog vragen of onduidelijkheden zijn staan wij voor je klaar. VEBO zorgt voor alle service en support die jij nodig hebt.
Icon - Betaalbare producten van zeer hoge kwaliteit
Betaalbare producten van zeer hoge kwaliteit
VEBO staat voor kwaliteit. Wij willen dat jij jarenlang plezier kan hebben van onze producten. Daarom zijn de producten van VEBO betaalbaar en geschikt voor elk bedrijf. Daarnaast leveren en monteren wij al onze producten gratis bij jou op locatie.
Icon - Ervaring in verschillende branches
Ervaring in verschillende branches
Bij VEBO willen wij iedereen van dienst kunnen zijn. Wij hebben ervaring met alle soorten branches en hulpvragen. Of je nou gaat voor informatievoorziening in een klein bedrijf, of een digitale interactieve oplossing in een groot concern, wij kunnen je altijd van dienst zijn.

Omzetverhogende reclame

Onderzoek toont aan dat de inzet van digitale reclame tot 150% meer bezoekers in je winkel kan brengen. Narrowcasting brengt een ultieme customer experience in de retail of horeca. Denk hierbij aan een regelmatig veranderend weekmenu door middel van een digitaal menubord, of aan een digitaal stoepbord met de huidig lopende acties voor je winkel. Als een (potentiële) klant goed geïnformeerd wordt en zich aangetrokken voelt tot de digitale reclame is de kans groot dat de eerste indruk van je bedrijf tot een positief gevoel leidt. Digitale reclame is flexibel, snel inzetbaar en kan zorgen voor tijd- en geldbesparing. Zo hou je meer over én verhoog je de omzet. Dat is een win-win situatie!

Bekijk onze producten
Icon - Omzet verhogende reclame
Omzetverhogend tot wel 150%
Icon - Leasen van producten ook mogelijk
Leasen van producten ook mogelijk
Icon - Flexibele service en support
Persoonlijk advies en demo op maat
Financial lease

Digitale abri

BFH
Vanaf
€ 165
p.m.
Bekijk product
Outdoor oplossing - Digitale Abri BFM
Financial lease

Digitale drive thru abri

BFM
Vanaf
€ 295
p.m.
Bekijk product
Indoor oplossing - Digitale Etalageposter (SWF)
Financial lease

Digitale etalageposter

SWF
Vanaf
€ 38
p.m.
Bekijk product

Geschikt voor elk bedrijf

Narrowcasting is perfect inzetbaar voor verschillende branches en/of bedrijfsgroottes, omdat narrowcasting geschikt is voor onder andere digitale reclame, informatievoorziening en entertainment. Denk hierbij aan het verhogen van omzet en bezoekersaantallen in de retail, maar ook aan informatievoorziening op tv’s bij ziekenhuizen of tandartsen, aan acties aanprijzen of een (aanpasbaar) digitaal menubord in de horeca, of zelfs het intern analyseren van data of het stroomlijnen van werkprocessen in grote bedrijven. VEBO informeert je graag over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Bekijk onze producten
Icon - Flexibele service en support
Persoonlijk advies & demo op maat
Icon - Scherp geprijsd
Betaalbaar voor elk type bedrijf
Icon - Snelle return on investment
Snelle ROI (return on investment)
Dunkin drive thru A28 Nunspeet

24/7 service en support

Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als je producten niet aan je verwachtingen voldoen. Misschien vind je het lastig om het CMS systeem onder controle te krijgen, of kom je er niet helemaal uit met de nieuwste reclame die je wil tonen op je digitale product(en). Daarom staat VEBO 24/7 voor je klaar. Support na de aankoop vinden wij net zo belangrijk als het aankoopproces. Zo weet jij zeker dat je investering in een digital signage display een goede keuze is geweest.

Bekijk onze producten
Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Innovatieve producten
Innovatieve producten
Icon - Gratis software updates
Gratis software updates
Singer Laren Informatie display

Onze werkwijze in 4 stappen

Icon - Luisteren

01.

Luisteren

Wij luisteren naar de situatie, vraag en uitdaging om zo de behoefte in kaart te brengen.

Icon - Maatwerk

02.

Maatwerk

Wij kijken samen naar een passende oplossing en zorgen voor een advies op maat.

Icon - Plannen

03.

Plannen

Wanneer we een passende oplossing hebben gevonden, dan plannen we een afspraak in.

Icon - Installeren

04.

Installatie

De oplossing wordt bij jou op locatie geïnstalleerd en gereed gemaakt voor gebruik.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de opties? Neem telefonisch contact op met onze experts.
+31 85 130 68 90

Bezoek onze showroom

Zompstraat 39
8102 HX Raalte
Maak een afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in één van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie welke opties er beschikbaar zijn.
Bedankt voor je offerte aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps, daar ging iets mis. Heb je de juiste gegevens ingevuld? Probeer het formulier dan nog een keer te versturen

Voor iedere branch een oplossing

Veelgestelde vragen

Direct voor jou beantwoord

kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe werkt narrowcasting software?

Om met narrowcasting te starten heb je een aantal dingen nodig, namelijk: narrowcasting software, narrowcasting content, een narrowcasting player en een narrowcasting scherm.

We beginnen met de narrowcasting software, ook wel CMS (content management systeem) software genoemd. In dit platform is het mogelijk om je informatie of reclame in te delen en uiteindelijk te tonen op het digitale scherm. Denk hierbij aan afbeeldingen, video’s, teksten, audio etcetera. Dit gaat aan de hand van een template. Een template is een vooraf bepaalde opmaak die jij zelf kunt invullen met de door jou geüploade narrowcasting content in het CMS. Je kan het zien als een soort narrowcasting powerpoint: een soort presentatie van jouw informatie of reclame die je gemakkelijk in elkaar kan zetten via het CMS. Bij VEBO kan je kiezen tussen meer dan 100 templates die je helemaal in je eigen huisstijl kan ontwerpen. Er zit altijd wel iets voor je bij, of het nou gaat om narrowcasting voor interne communicatie of externe communicatie.

Het CMS narrowcasting software systeem bestaat uit een aantal belangrijke onderdelen: gebruikersbeheer, speellijsten, inplannen, templates en een bibliotheek. Met gebruikersbeheer zorgen we ervoor dat ieder bedrijf met de juiste mensen aan de narrowcasting kan werken. Een speellijst is te vergelijken met je totale narrowcasting presentatie: meerdere templates achter elkaar die ervoor zorgen dat je doorlopend informatie of reclame zichtbaar hebt op je digitale scherm. Inplannen zorgt ervoor dat deze speellijst op de juiste tijd en plaats te zien is, hier kun je een schema voor opstellen. De bibliotheek is de plaats waar al je media wordt opgeslagen, hier vind je al je content (afbeeldingen, video’s, lettertypes) terug.

Als we kijken naar self-service kiosken wordt hier meestal geen standaard template gebruikt, maar wordt er software op maat voor geschreven. Dit gaat dus niet aan de hand van een standaard template. VEBO adviseert en ondersteunt hier volledig in en zorgt ervoor dat de perfecte software voor jouw bedrijf wordt geleverd.

Welke narrowcasting schermen zijn geschikt voor mij?

Narrowcasting bestaat uit twee onderdelen: narrowcasting software en narrowcasting hardware. Als we het hebben over een narrow casting scherm dan hebben we het over narrowcasting hardware. VEBO heeft een uitgebreide collectie aan hardwareproducten die perfect aan jouw wensen voldoen. Hieronder hebben we de belangrijkste toegelicht;

Narrowcasting displays, ook wel narrowcasting screens genoemd, komen in meerdere soorten en maten. Dit kunnen reclameborden, stoepborden, abri’s of informatiezuilen zijn. Om je aan het juiste narrowcasting scherm te helpen kijken we altijd naar je wensen en het bericht dat je wil overbrengen naar je doelgroep. Omdat we hierbij ook kijken naar de tijd en plaats waar je je bericht wil overbrengen hebben we narrowcasting schermen voor binnen- en buitengebruik.

Ook hebben we narrowcasting tv’s. Dit zijn professionele beeldschermen die zijn ontworpen om langere tijd achter een operationeel te zijn. Denk hierbij aan een digitaal menu welke urenlang achterelkaar getoond wordt, of een regelmatig lange vergadering waarbij een grootscherm in een ruimte makkelijk kan zijn.

Daarnaast hebben we interactieve narrowcasting kiosken of schermen. Deze worden vaak in de horeca of retail gebruikt. Veel mensen denken hierbij al snel aan een bestelzuil waarbij je bezoeker zelf een keuze kan maken, maar ook fast zelfscan kassa’s zijn hier een mooi voorbeeld van. Door de inzet van deze digitale beeldschermen verhoog je het gebruiksgemak voor de bezoeker of klant waardoor deze sneller overgaat tot een aankoop.
Samengevat heeft VEBO narrowcastingschermen voor ieder bedrijf of iedere branche. Vraag daarom gerust vrijblijvend advies aan, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Wat zijn narrowcasting players?

Narrowcasting players zijn digitale media afspeelapparaten die specifiek zijn ontworpen voor het afspelen van multimedia-inhoud. Deze apparaten worden vaak gebruikt voor het afspelen van video- of beeldmateriaal op locaties zoals winkels, restaurants en openbare ruimtes. Narrowcasting players kunnen speciaal geprogammeerd worden om specifieke inhoud op specifieke inhoud op specifieke tijden en/of locaties af te spelen, waardoor een gerichte en effectievere communicatie met de doelgroep mogelijk is.

Wat zijn de kosten van narrowcasting?

De ene narrowcasting is de andere niet. We vinden het dan ook erg belangrijk om te kijken naar het totaalplaatje. Wat is je wens? Wat is het doel van de boodschap die je wil overbrengen? Wie is de doelgroep? Op welke locaties en tijden wil je de boodschap overbrengen? En hoe intensief wordt de narrowcasting gebruikt? Dit zijn allemaal factoren die normaal gesproken invloed hebben op de narrowcasting prijzen. De prijs van een narrowcasting configuratie is dan ook volledig afhankelijk van de grootte van het project en de complexiteit hiervan.

Veel bedrijven kunnen daarom nooit vooraf vertellen wat de narrowcasting kosten precies zullen zijn. VEBO weet als geen ander dat narrowcasting niet zomaar een aanschaf is. Vaak is dit een keuze die je maakt voor de langere termijn, een keuze die moet zorgen voor het behalen van een bepaalde doelstelling- of het nou gaat om het verhogen van je omzet of om het gemak voor de klant/bezoeker te verbeteren.

Daarom vindt VEBO het belangrijk dat je goed geïnformeerd wordt over de software en hardware mogelijkheden. Voor de aanschaf van een CMS-pakket geven we altijd een gratis software demo zodat je weet waarmee je werkt. Na de aankoop staat VEBO altijd klaar om je te helpen met je problemen of vragen met betrekking tot onze producten. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat er na de aankoop geen teleurstelling ontstaat.

De narrowcasting software van VEBO kost 19,50 per scherm per maand. Ben je benieuwd wat we kunnen betekenen bij een groter aantal licenties? Vraag dan gerust gratis advies aan met één van onze experts, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Adviesgesprek aanvragen

Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.
Sluiten
Oeps, daar ging iets mis. Heb je de juiste gegevens ingevuld? Probeer het formulier dan nog een keer te versturen

Ontdek jouw
signage oplossing

Ik zoek het volgende producttype..

Ontdek jouw
signage oplossing

Moet het display te bedienen zijn?
Gebruikers kunnen het display bedienen d.m.v. een touchscreen dislay.
Wil je aan twee kanten content tonen?
Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig display.
Wil je de kiosk aan twee kanten bedienen?
Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig display.

Ontdek jouw
signage oplossing

Hoe wil je de display plaatsen?

Ontdek jouw
signage oplossing

Vul je gegevens in.

Onze oplossing voor jou

Helaas, wij hebben nog geen oplossingen met deze specifieke combinatie.
Plan een gratis adviesgesprek, dan helpen wij je graag verder met de juiste oplossing voor jou.
Gratis adviesgesprek
LSO Stadium led
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
false
false
LOC Custom LED
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LIC Custom LED
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LTI LED Transparant
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LTO LED Transparant
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWV LED Vloer
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Vloer
false
false
LWE LED Etalage
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWI LED Wall
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWO LED Wall
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LAP LED abri
Vanaf €266 p.m. of eenmalig €12950
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
true
false
LAL LED abri
Vanaf €266 p.m. of eenmalig €12950
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
true
false
KPB Kiosk
Vanaf €43 p.m. of eenmalig €2063
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
DST+ Digitale Etalageposter
Vanaf €52 p.m. of eenmalig €2495
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
false
false
SWD Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Vloer
true
false
Verifone VX820
Vanaf €0 p.m. of eenmalig €125
Bekijk product
Kiosk
Pin apparaten

false
false
Narrowcasting software
Vanaf €19.5 p.m. of eenmalig €234
Bekijk product
Indoor
Outdoor
false
false
BFH Digitale Abri Aluminium
Vanaf €167 p.m. of eenmalig €7995
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
SWF Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Vloer
false
false
KCV Custom build kiosk
Vanaf €0 p.m. of eenmalig €0
Bekijk product
Kiosk
Eigen kiosk samenstellen
Vloer
true
false
KBM Kiosk
Vanaf €63 p.m. of eenmalig €3016
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KTV Kiosk
Vanaf €58 p.m. of eenmalig €2786
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KDV Dubbelzijdige kiosk
Vanaf €91 p.m. of eenmalig €4359
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
true
true
KEV Kiosk
Vanaf €58 p.m. of eenmalig €2786
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KFB Kiosk
Vanaf €43 p.m. of eenmalig €2063
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KPV Kiosk
Vanaf €63 p.m. of eenmalig €3016
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
BFM Digitale Drive Thru Abri
Vanaf €297 p.m. of eenmalig €14250
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Digitale drive thru abri's
Vloer
false
true
BFN Digitale Drive Thru Abri
Vanaf €198 p.m. of eenmalig €9500
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Digitale drive thru abri's
Vloer
false
true
FAD Digitaal menubord
Vanaf €38 p.m. of eenmalig €1795
Bekijk product
Indoor
Digitale menuborden
Vloer
false
false
KLE Digitale informatie kiosk
Vanaf €57 p.m. of eenmalig €2730
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
false
true
BWD Digitale Muurposter
Vanaf €107 p.m. of eenmalig €5100
Bekijk product
Outdoor
Digitale muurposters
Muur en/of wandbevestiging
false
true
EWM Digitaal accu stoepbord
Vanaf €84 p.m. of eenmalig €3900
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
false
false
DST Professioneel Beeldscherm
Vanaf €13 p.m. of eenmalig €554
Bekijk product
Indoor
Professionele beeldschermen
Muur en/of wandbevestiging
false
false
FLN Digitale informatiezuil
Vanaf €38 p.m. of eenmalig €1795
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
true
true
KSI Digitale informatie kiosk
Vanaf €47 p.m. of eenmalig €2250
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
false
true
SFD Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
true
false
SWP Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
true
false
BFL Digitale Abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
BFI Digitale Abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
BFA Digitale abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
EWB Digitaal accu stoepbord
Vanaf €198 p.m. of eenmalig €9500
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
true
false
EWS Digitaal stoepbord
Vanaf €156 p.m. of eenmalig €7500
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
true
false
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontdek jouw
signage oplossing

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.