Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

Van der Ham Optometristen B.V.

Optometristen bedrijf Van der Ham, gevestigd in Oud-Beijerland, was op zoek naar een manier om hun boodschap efficiënter over te brengen aan hun klanten en voorbijgangers. Met het gebruikelijke statische stoepbord met papieren posters was het bedrijf beperkt in hun mogelijkheden om te communiceren. Van der Ham besloot daarom een digitaal stoepbord aan te schaffen, aangezien bewegende content en reclame steeds belangrijker wordt.

Een digitaal stoepbord is een verlengstuk van de website of socialmediakanalen van het bedrijf, waardoor het bedrijf in staat is om hun boodschap op een aantrekkelijke manier over te brengen.

“Mensen staan soms letterlijk stil om het filmpje of de advertentie te bekijken.”

Bekijk onze outdoor oplossingen

Het digitale stoepbord van Van der Ham Optometristen trekt veel aandacht van klanten en voorbijgangers. Mensen staan soms letterlijk stil om het filmpje of de advertentie te bekijken. Dit is precies wat Van der Ham wilde bereiken: de aandacht trekken van potentiële klanten en hen informeren over de producten en diensten van het bedrijf.

Dankzij het digitaal stoepbord is Van der Ham Optometristen in staat om hun boodschap efficiënter over te brengen, wat leidt tot meer bezoekers en klanten. Het bedrijf is zeer tevreden over hun investering in een digitaal stoepbord en kan andere bedrijven aanbevelen om dezelfde stap te zetten.

Interesse? Neem contact op met onze experts

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek
Van der Ham Optometristen is erg tevreden over de samenwerking met VEBO. Een van de voornaamste redenen is de korte lijn tussen de twee bedrijven. Dit maakt het gemakkelijk om snel vragen te stellen of verzoeken te doen, waardoor de communicatie efficiënt verloopt. Daarnaast is Van der Ham Optometristen onder de indruk van de prachtige digitale producten die VEBO levert. De digitale stoepborden en andere digitale producten zijn van hoge kwaliteit en trekken veel aandacht van klanten en voorbijgangers. Dit is precies wat Van der Ham Optometristen zocht bij de aanschaf van een digitaal stoepbord.