Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

Digitale oplossingen voor de gezondheidszorg

Vanaf € 11 p.m.

In de gezondheidszorg verwacht je buiten goede zorg om natuurlijk ook een stukje vertrouwen, ontzorgen en veiligheid. Onze digital signage voor de gezondheidszorg draagt hieraan bij. Ook haalt het de werkdruk bij je medewerkers weg waardoor zij tijd hebben voor de écht belangrijke dingen die ertoe doen: de patiënten en het bieden van zorg. Benieuwd wat VEBO voor jou kan betekenen? Vraag gerust vrijblijvend informatie aan.

Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Gratis adviesgesprek
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST
Financial lease

Professioneel beeldscherm

DST
Vanaf
€ 11
p.m.
of eenmalig € 554
Bekijk dit product

Realtime informatie op maat

Meer informatie

Tijdbesparing en efficiëntieverhoging

Meer informatie

Educatie van patiënten

Meer informatie

Verbeter je gastvrijheid in de zorg met onze digitale oplossingen

Bekijk onze indoor oplossingen

Onze digitale borden zijn een uitstekende manier om je gasten op de hoogte te houden van alle belangrijke informatie gerelateerd aan hun zorg of hun wayfinding. Als patiënten in een huisartsenpost of ziekenhuis binnen komen is dit vaak geen leuke ervaring. Die ervaring kunnen we wel aangenamer maken door ze goed te informeren en wachttijden te verkorten.

Interesse? Neem contact op met onze specialisten

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek

Waarom VEBO?

Icon - Oplossingen op maat
Oplossingen op maat
De wens van iedere zorginstelling is anders. Ook de grootte van de zorginstelling speelt een grote rol in digital signage. Daarom denkt VEBO met je mee en luistert naar je wensen, doelstellingen en ideeën. Wij zorgen voor een oplossing op maat die perfect aansluit bij jouw zorginstelling.
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Bij aanschaf van onze digital signage in de gezondheidszorg krijg je een gratis demo voor jezelf en/of je medewerkers. Als er na deze demo nog vragen of onduidelijkheden zijn staan wij voor je klaar. VEBO zorgt voor alle service en support die jij nodig hebt.
Icon - Scherp geprijsd assortiment
Scherp geprijsd assortiment
Onze producten zijn een eenmalige investering die je kan doen om de gastvrijheid en gebruikerservaring van jouw patiënten te verhogen. Of het nu gaat om een lokale huisartsenpost of een groot ziekenhuis, wij hebben een scherp geprijsd assortiment waarbij er altijd wel een oplossing is die bij je past. Onze producten worden altijd bij jou geleverd en gemonteerd op locatie.
Icon - Omzet vehogende reclame
Omzet verhogende reclame
Onze digitale oplossingen zijn 24/7 aan te passen. Zo is je informatie altijd vernieuwend en relevant. Of het nu gaat om het oproepen van patiënten, het wegwijzen in een ziekenhuis, relevante informatie over uitlooptijden van artsen of algemene informatie over behandelingen – het neemt tijd uit handen van je medewerkers zodat zij zich kunnen focussen op belangrijkere zaken. Zo verhoog jij je efficiëntie én je omzet.

Realtime informatie op maat

Digital signage kan worden gebruikt om bezoekers te informeren over wachttijden, afspraken en andere relevante informatie. Dit kan helpen om de efficiëntie te verhogen en de wachttijden te verkorten. Omdat de informatie 24/7 aan te passen is, is de patiënt of bezoeker altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Denk aan bijvoorbeeld wachttijd-informatie, bewegwijzering (wayfinding), operatieschema’s, aanmeldzuilen, informatieborden of wachtkamer TV's. Maar ook niet geheel onbelangrijk is een calamiteiten integratie, zodat je bezoekers altijd de juiste nooduitgang zien te vinden. Je informatie is 24/7 realtime te bekijken op onze digitale schermen.

Bekijk onze producten
Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Geschikt voor iedere zorginstantie
Geschikt voor iedere zorginstantie
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Indoor oplossing - Digitale Informatiezuil FLN
Financial lease

Digitale informatiezuil

FLN
Vanaf
€ 34
p.m.
Bekijk product
Indoor oplossing - Digitale Informatie Kiosk KSI
Financial lease

Digitale informatie kiosk

KSI
Vanaf
€ 41
p.m.
Bekijk product
Outdoor oplossing - Free Stand Display BFL
Financial lease

Digitale abri

BFL
Vanaf
€ 140
p.m.
Bekijk product

Tijdbesparing en efficiëntieverhoging

We weten allemaal dat de werkdruk in de zorg enorm hoog kan zijn. Denk hierbij aan crisis (epidemieën) of personeelstekort, maar ook aan cognitieve werkdruk. Het is van belang dat de werkdruk zo laag mogelijk wordt gehouden. De digitale oplossingen van VEBO dragen hieraan bij. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie van het werk van je medewerkers.

Als een digitaal scherm dient als aanmeldzuil, patiënten oproept, basisinformatie geeft, de weg wijst en daarnaast ook laat zien hoe groot de wacht- en uitlooptijden zijn dan voorkomt dit veel irritatie en frustratie bij de patiënt/bezoeker en ontzorgt dit de medewerkers. Efficiënter werken zorgt voor minder stress en uiteindelijk een stuk winst.

Bekijk onze producten
Icon - Omzet verhogende reclame
Omzet verhogende reclame
Icon - Snelle levering en montage
Snelle levering en montage
Icon - Scherp geprijsd
Scherp geprijsd assortiment
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST

Educatie van patiënten

Voor een patiënt kan de gezondheidszorg een stressvolle omgeving zijn. Ze maken zich zorgen, hebben klachten en willen zich vooral op zichzelf focussen. Communicatie is erg belangrijk om de patiënt zich veilig en fijn te laten voelen in deze omgeving. Digital signage draagt hieraan bij en helpt mee om de patiënt zich op zijn gemak te stellen.

Door het tonen van informatie over behandelingsopties op digital signage schermen kunnen patiënten beter geïnformeerd worden over hun behandelingskeuzes. Dit kan helpen om angst en onrust te verminderen . Uiteindelijk zorg je voor een flexibele, dynamische en soms zelfs interactieve oplossing om personeel te ontzorgen en de patiënt voorop te stellen.

Bekijk onze producten
Icon - Kiosken en digitale schermen
Kiosken en digitale schermen
Icon - Oplossing op maat
Op maat gemaakte oplossingen
Icon - Exclusief assortiment
Exclusief assortiment
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST

Onze werkwijze in 4 stappen

Icon - Luisteren

01.

Luisteren

Wij luisteren naar de situatie, vraag en uitdaging om zo de behoefte in kaart te brengen.

Icon - Maatwerk

02.

Maatwerk

Wij kijken samen naar een passende oplossing en zorgen voor een advies op maat.

Icon - Plannen

03.

Plannen

Wanneer we een passende oplossing hebben gevonden, dan plannen we een afspraak in.

Icon - Installeren

04.

Installatie

De oplossing wordt bij jou op locatie geïnstalleerd en gereed gemaakt voor gebruik.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de opties? Neem telefonisch contact op met onze experts.
+31 85 130 68 90

Bezoek onze showroom

Zompstraat 39
8102 HX Raalte
Maak een afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in één van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie welke opties er beschikbaar zijn.
Bedankt voor je offerte aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps, daar ging iets mis. Heb je de juiste gegevens ingevuld? Probeer het formulier dan nog een keer te versturen

Voor iedere branch een oplossing

Veelgestelde vragen

Direct voor jou beantwoord

kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat zijn de voordelen van digital signage in de zorg?

Om te beginnen kun je de patiënt beleving verbeteren door realtime informatie te tonen die voor hen op dat moment van belang is. Ook is patiënt educatie hier een belangrijk onderdeel van: door het gebruik van digital signage kunnen gezondheidsinstellingen patiënten en bezoekers informeren over gezondheidszorg gerelateerde onderwerpen, zoals preventie en ziektebeheersing. Intern hebben we het over verhoogde efficiëntie, waarbij digital signage gebruikt kan worden om medewerkers taken uit handen te nemen en hierdoor wachttijden te verkorten. Afsprakenmanagement zorgt ervoor dat digital schermen ingezet kunnen worden om afspraken te plannen en bevestigen. Ook is wayfinding een belangrijk onderdeel van digital signage in de zorg: navigatie-informatie en routebeschrijvingen zorgen voor het verminderen van onnodige drukte en onrust en het verhogen van de patiëntbeleving in een complexe omgeving zoals een ziekenhuis. Met alle bovenstaande punten zorg je voor een verhoging van de betrokkenheid en gastvrijheid in je gezondheidsinstelling.

Welke mogelijkheden digital signage zijn er in de gezondheidszorg?

De mogelijkheden zijn eindeloos en VEBO zorgt ervoor dat jij een volledige oplossing op maat krijgt waardoor de volledige digital signage aansluit op jouw wensen en doelstellingen. We hebben hieronder een aantal mogelijkheden opgesomd om je een kijkje te geven in digital signage in een gezondheidszorg-instelling:

- Aanmeldzuilen
- Digitale patiëntfolders
- Interactieve kiosken
- Wachtkamer TV
- Kamerbordjes
- Memoborden
- Bewegwijzering
- Wachttijd-informatie
- Operatieschema’s
- Interactieve informatieborden
- Menuborden restaurant
- Bedterminals
- Calamiteiten
- Volgnummersysteem
- HR-informatie

Hoe ziet een wachtkamerscherm eruit?

Om te beginnen, jij kan het wachtkamerscherm er zo uit laten zien zoals je zelf wil. Met meer dan 100 templates om uit te kiezen kun je precies alle informatie tonen aan de juiste doelgroep op het juiste moment en tijdstip. In de wachtkamer willen patiënten en bezoekers een paar dingen; geruststelling, entertainment, vertrouwen en weten waar ze aan toe zijn. Dit kan jij ze allemaal bieden door middel van een digitaal signage scherm in de wachtkamer. Welke informatie kan je allemaal tonen? Denk hierbij aan algemene mogelijkheden zoals het weerbericht, verkeersinformatie, een klok of het nieuws. Ook kan je gepersonaliseerde content tonen, denk daarbij aan: de artsen of doctoren laten zien (kennismaking), actuele wachttijden tonen, ziekenhuis informatie of het oproepen van de patiënten. De schermen zijn 24/7 aan te passen en zijn daardoor altijd naar wens en up-to-date.

Kan ik intern ook digitale signage inzetten in de zorg?

Ja, dat kan zeker. Intern is communicatie één van de belangrijkste facetten van het werk. Iedereen geïnformeerd houden is soms lastig, vooral in grote bedrijven, maar met de digitale schermen van VEBO is alles mogelijk. Door schermen op te hangen op de juiste plekken (kantine, vergaderruimten etc.) kun je ervoor zorgen dat personeel op de hoogte blijft van bijvoorbeeld HR-updates, nieuwe collega’s, organisatorische mededelingen, jubilea en verjaardagen. Dit haalt een hoop vragen bij collega’s weg en ze voelen zich betrokken bij de zorginstelling, wat weer zorgt voor een positieve werksfeer! VEBO draagt daar graag een steentje aan bij, schroom dus niet om vrijblijvend informatie op te vragen om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

Ontdek jouw
signage oplossing

Ik zoek het volgende producttype..

Ontdek jouw
signage oplossing

Moet het display te bedienen zijn?
Gebruikers kunnen het display bedienen d.m.v. een touchscreen dislay.
Wil je aan twee kanten content tonen?
Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig display.
Wil je de kiosk aan twee kanten bedienen?
Keuze uit een enkelzijdig of dubbelzijdig display.

Ontdek jouw
signage oplossing

Hoe wil je de display plaatsen?

Ontdek jouw
signage oplossing

Vul je gegevens in.

Onze oplossing voor jou

Helaas, wij hebben nog geen oplossingen met deze specifieke combinatie.
Plan een gratis adviesgesprek, dan helpen wij je graag verder met de juiste oplossing voor jou.
Gratis adviesgesprek
LSO Stadium led
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
false
false
LOC Custom LED
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LIC Custom LED
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LTI LED Transparant
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LTO LED Transparant
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWV LED Vloer
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Vloer
false
false
LWE LED Etalage
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWI LED Wall
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Indoor
LED indoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LWO LED Wall
Vanaf €50 p.m. of eenmalig €2500
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Muur en/of wandbevestiging
false
false
LAP LED abri
Vanaf €266 p.m. of eenmalig €12950
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
true
false
LAL LED abri
Vanaf €266 p.m. of eenmalig €12950
Bekijk product
LED
Outdoor
LED outdoor
Vloer
true
false
KPB Kiosk
Vanaf €43 p.m. of eenmalig €2063
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
DST+ Digitale Etalageposter
Vanaf €52 p.m. of eenmalig €2495
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
false
false
SWD Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Vloer
true
false
Verifone VX820
Vanaf €0 p.m. of eenmalig €125
Bekijk product
Kiosk
Pin apparaten

false
false
Narrowcasting software
Vanaf €19.5 p.m. of eenmalig €234
Bekijk product
Indoor
Outdoor
false
false
BFH Digitale Abri Aluminium
Vanaf €167 p.m. of eenmalig €7995
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
SWF Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Vloer
false
false
KCV Custom build kiosk
Vanaf €0 p.m. of eenmalig €0
Bekijk product
Kiosk
Eigen kiosk samenstellen
Vloer
true
false
KBM Kiosk
Vanaf €63 p.m. of eenmalig €3016
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KTV Kiosk
Vanaf €58 p.m. of eenmalig €2786
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KDV Dubbelzijdige kiosk
Vanaf €91 p.m. of eenmalig €4359
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
true
true
KEV Kiosk
Vanaf €58 p.m. of eenmalig €2786
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KFB Kiosk
Vanaf €43 p.m. of eenmalig €2063
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
KPV Kiosk
Vanaf €63 p.m. of eenmalig €3016
Bekijk product
Kiosk
Bestel/registratie zuilen
Vloer
false
true
BFM Digitale Drive Thru Abri
Vanaf €297 p.m. of eenmalig €14250
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Digitale drive thru abri's
Vloer
false
true
BFN Digitale Drive Thru Abri
Vanaf €198 p.m. of eenmalig €9500
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Digitale drive thru abri's
Vloer
false
true
FAD Digitaal menubord
Vanaf €38 p.m. of eenmalig €1795
Bekijk product
Indoor
Digitale menuborden
Vloer
false
false
KLE Digitale informatie kiosk
Vanaf €57 p.m. of eenmalig €2730
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
false
true
BWD Digitale Muurposter
Vanaf €107 p.m. of eenmalig €5100
Bekijk product
Outdoor
Digitale muurposters
Muur en/of wandbevestiging
false
true
EWM Digitaal accu stoepbord
Vanaf €84 p.m. of eenmalig €3900
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
false
false
DST Professioneel Beeldscherm
Vanaf €13 p.m. of eenmalig €554
Bekijk product
Indoor
Professionele beeldschermen
Muur en/of wandbevestiging
false
false
FLN Digitale informatiezuil
Vanaf €38 p.m. of eenmalig €1795
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
true
true
KSI Digitale informatie kiosk
Vanaf €47 p.m. of eenmalig €2250
Bekijk product
Indoor
Digitale informatie kiosk/zuil
Vloer
false
true
SFD Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
true
false
SWP Digitale etalageposter
Vanaf €42 p.m. of eenmalig €1995
Bekijk product
Indoor
Digitale etalageposters
Muur en/of wandbevestiging
true
false
BFL Digitale Abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
BFI Digitale Abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
BFA Digitale abri
Vanaf €123 p.m. of eenmalig €5900
Bekijk product
Outdoor
Digitale abri's
Vloer
true
true
EWB Digitaal accu stoepbord
Vanaf €198 p.m. of eenmalig €9500
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
true
false
EWS Digitaal stoepbord
Vanaf €156 p.m. of eenmalig €7500
Bekijk product
Outdoor
Digitale stoepborden
Verplaatsbaar
true
false
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ontdek jouw
signage oplossing

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.