Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

JPR Advocaten

JPR Advocaten, een advocatenkantoor met ondernemende en gespecialiseerde advocaten was op zoek naar een effectieve manier om informatie te communiceren naar voorbijgangers. Ze hadden behoefte aan een oplossing die flexibel, gemakkelijk bij te werken en aandachttrekkend was. JPR zocht naar een moderne en dynamische oplossing om hun boodschap effectiever over te brengen.

“VEBO maakt de verwachtingen waar.”

Bekijk onze Digitale etalageposters oplossingen

“VEBO reageerde snel op onze aanvraag, bood een aantrekkelijke prijs en installeerde alles vlot. De warme aanbeveling speelde ook een rol bij onze keuze. Het ervaren en deskundige personeel zorgde voor een prettige en informele samenwerking. De verwachtingen werden waargemaakt met een transparante prijsopgave en een voorspoedige levering en installatie. We zijn zeer tevreden over de professionele service van VEBO.”

Interesse? Neem contact op met onze experts

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek

Ben jij ook op zoek naar een oplossing die zorgt voor een verbeterde klantervaring en extra verkoop. Of ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

JPR Advocaten