Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

Digitale oplossingen voor het onderwijs

Vanaf € 36,- p.m.

Communicatie in het onderwijs is enorm belangrijk. Een grote groep mensen bereiken op het juiste moment en tijd met de juiste boodschap lijkt soms erg lastig, maar is met digital signage (ook wel narrowcasting genoemd) gemakkelijker dan je denkt! Denk aan het communiceren van updates over lesroosters, absentie van leraren of lokaalwijzigingen. Digitale schermen in de school-hallen werken hierbij perfect. Met digital signage zijn deze 24/7 aan te passen en volledig in te stellen naar wens!

Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Gratis adviesgesprek
Indoor oplossing - Digitale Informatiezuil FLN
Indoor oplossing - Digitale Informatiezuil FLN
Financial lease

Digitale informatiezuil

FLN
Vanaf
€ 36
p.m.
of eenmalig € 1795
Bekijk dit product

Realtime informatie op maat

Meer informatie

Tijdbesparing

Meer informatie

Verhogen van bezoekerservaring

Meer informatie

Verbeter de bezoekers-ervaring met onze digitale oplossingen

Bekijk onze indoor oplossingen

Onze digitale borden zijn een uitstekende manier om je bezoekers op de hoogte te houden van alle belangrijke informatie gerelateerd aan hun lessen, leraren, roosters of activiteiten. Ook in de lerarenkamer is een digitaal scherm een ideale oplossing. Denk hierbij aan verjaardagen, uitjes, interne vacatures of andere HR-zaken. De bezoekerservaring vergroten is makkelijk én leuk met digital signage!

Interesse? Neem contact op met onze specialisten

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek

Waarom VEBO?

Icon - Oplossingen op maat
Oplossingen op maat
De wens van elke school is anders. De manier van communicatie en de uiting hiervan ook. Daarom denkt VEBO met je mee en luistert naar je wensen, doelstellingen en ideeën. Wij zorgen voor een oplossing op maat die perfect aansluit bij jouw onderwijsinstelling.
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Bij aanschaf van onze digital signage in de horeca krijg je altijd een gratis demo voor jezelf en/of je medewerkers. Als er na deze demo nog vragen of onduidelijkheden zijn staan wij voor je klaar. VEBO zorgt voor alle service en support die jij nodig hebt.
Icon - Scherp geprijsd assortiment
Scherp geprijsd assortiment
De digitale oplossingen van VEBO zijn een eenmalige investering in jouw onderwijsinstelling om besparend en efficiënt te werk te gaan. Of het nu gaat om een kleine basisschool of juist een grote universiteit, er is een perfecte oplossing op maat voor jou beschikbaar. Onze producten worden daarnaast altijd geleverd en gemonteerd op locatie.
Icon - Omzet vehogende reclame
Omzet verhogende reclame
Onze digitale oplossingen zijn 24/7 aan te passen. Zo is je informatie altijd vernieuwend en relevant. Of het nu gaat om een update van het lesrooster, het communiceren van activiteiten of het tonen van de absentie van leraren - het neemt tijd uit handen van je medewerkers zodat zij zich kunnen focussen op belangrijkere zaken. Zo verhoog jij je efficiëntie én je omzet.

Realtime informatie op maat

Digital signage kan worden gebruikt om alle belangrijke informatie realtime te tonen op al je digitale schermen. Omdat het 24/7 aanpasbaar is, is het de perfecte manier om leraren en studenten op de hoogte te houden van alle wijzigingen en updates over hun dag of week. Zo kan digital signage dé toegevoegde waarde voor jouw onderwijsinstelling zijn.

Deze realtime informatie kan worden getoond op de juiste plekken, zo zorgen we ervoor dat alleen de doelgroep bereikt wordt die daadwerkelijk de boodschap moet zien. Denk ook aan realtime informatie over het weer of het openbaar vervoer! Daarnaast kun je entertainment koppelen om het voor studenten aantrekkelijker te maken om te kijken naar de schermen.

Bekijk onze producten
Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Geschikt voor elke onderwijsinstelling
Geschikt voor elke onderwijsinstelling
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Outdoor oplossing - Digitale Abri BFI
Financial lease

Digitale abri

BFI
Vanaf
€ 118
p.m.
of eenmalig € 5900
Bekijk product
Indoor oplossing - Digitale Informatie Kiosk KSI
Financial lease

Digitale informatie kiosk

KSI
Vanaf
€ 45
p.m.
of eenmalig € 2250
Bekijk product
Indoor oplossing - FLA
Financial lease

Digitale informatiezuil

FLA
Vanaf
€ 34
p.m.
of eenmalig
Bekijk product

Tijdsbesparing

Hoe vaak zijn studenten te laat in hun lessen? En hoe vaak komt dit doordat er niet goed of duidelijk gecommuniceerd is over wijzigingen in hun roosters? Al deze redenen om te laat te komen zijn verleden tijd door digital signage! De studenten zullen optimaal geïnformeerd zijn door de digitale schermen.

Daarnaast is de digitale oplossing voor leraren ook tijdbesparend. Als leerlingen goed geïnformeerd zijn roept dit minder vragen en onduidelijkheden op waar de leraar zich geen zorgen meer hoeft te maken. Ook bewegwijzering zorgt ervoor dat leraren zich kunnen focussen op hun lessen en niet op het beantwoorden van vragen over lesroosters en wijzigingen. Bespaar zo tijd en verhoog de efficiëntie van het werk van je medewerkers.

Bekijk onze producten
Icon - Scherp geprijsd
Scherp geprijsd assortiment
Icon - Snelle levering en montage
Snelle levering en montage
Icon - Omzet verhogende reclame
Omzet verhogende reclame
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST

Verhogen van bezoekerservaring

Leraren en studenten zijn niet de enige doelgroep die je onderwijsinstelling bezoeken. Denk aan invallers, ouders op ouderavonden en potentiële leerlingen op open dagen. Digitale schermen zorgen daarbij niet alleen voor goede informatie, maar geven ook een uitwisbare eerste indruk.

Door de boodschap aan te passen aan de stijl van de onderwijsinstelling zorg je voor een vertrouwd gevoel bij het bericht wat je overbrengt. Dit is mogelijk met onze templates die jij op maat en naar eigen wens kan ontwerpen. Zo voegt het digitale scherm écht iets toe aan de bezoekerservaring en de betrokkenheid bij jouw onderwijsinstelling!

Bekijk onze producten
Icon - Oplossing op maat
Oplossingen op maat
Icon - Keuze uit meer dan 100 templates
Keuze uit meer dan 100 templates
Icon - Flexibele service en support
Flexibele service en support
Indoor oplossing - Professionele Beeldscherm DST

Onze werkwijze in 4 stappen

Icon - Luisteren

01.

Luisteren

Wij luisteren naar de situatie, vraag en uitdaging om zo de behoefte in kaart te brengen.

Icon - Maatwerk

02.

Maatwerk

Wij kijken samen naar een passende oplossing en zorgen voor een advies op maat.

Icon - Plannen

03.

Plannen

Wanneer we een passende oplossing hebben gevonden, dan plannen we een afspraak in.

Icon - Installeren

04.

Installatie

De oplossing wordt bij jou op locatie geïnstalleerd en gereed gemaakt voor gebruik.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de opties? Neem telefonisch contact op met onze experts.
+31 85 130 68 90

Bezoek onze showroom

Zompstraat 39
8102 HX Raalte
Maak een afspraak

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in één van onze producten? Vraag vrijblijvend een offerte aan en zie welke opties er beschikbaar zijn.
Bedankt voor je offerte aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps, daar ging iets mis. Heb je de juiste gegevens ingevuld? Probeer het formulier dan nog een keer te versturen

Voor iedere branch een oplossing

Veelgestelde vragen

Direct voor jou beantwoord

kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Hoe kan digital signage worden gebruikt in het onderwijs?

De mogelijkheden met digital signage zijn eindeloos, en VEBO denkt graag met je mee om tot de juiste oplossing te komen voor jouw onderwijsinstelling. Met digital signage kan je bijvoorbeeld aankondigingen maken van evenementen zoals lezingen, workshops of sportwedstrijden. Maar ook updates geven over veranderende lesroosters of locaties van examens zijn goed te communiceren via digitale schermen. Omdat de informatie 24/7 aanpasbaar is zijn realtime updates erg interessant. Updates over de beschikbaarheid van studieplekken, de verkeerssituatie rondom de campus of de voortgang van projecten kan op deze manier perfect worden getoond. Op deze manier is digital signage dé manier om studenten en leraren betrokken te krijgen bij jouw onderwijsinstelling en de positieve bezoekerservaring te stimuleren.

Hoe kan digital signage studenten helpen bij hun prestaties?

Digital signage is een geweldige manier om studenten op de hoogte te houden van hun prestaties en voortgang. Zo kun je bijvoorbeeld informatie geven over cijfers, feedback van docenten en andere relevante resultaten. Hierdoor krijgen studenten meer inzicht in hun prestaties en kunnen ze hun studie beter plannen en aanpassen.

Wat ook een leuk idee is, is studenten betrokken krijgen bij de digital signage. Denk bijvoorbeeld aan het op projectbasis content laten maken door studenten voor op de digitale schermen. Dit kan om foto’s, video’s of zelfs teksten gaan. Taalvaardigheid, creativiteit en visuele communicatie worden getraind op deze manier. De studenten zijn immers dé doelgroep die digitale communicatie als geen ander kennen!

Hoe kan digital signage de campussfeer verbeteren?

Digital signage kan ook worden gebruikt om de campussfeer te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld afbeeldingen, video's of andere multimedia weergeven die de campussfeer versterken en studenten een gevoel geven van de gemeenschap op de campus. Denk hierbij aan het feliciteren van de geslaagde studenten na de examens, of het groots aankondigen van leuke evenementen of feestjes. Zo hoeft het onderwijs nooit saai te zijn en raken de studenten betrokken bij jouw onderwijsinstelling!

Daarnaast kan je de studenten op de campus ook de evenementen aankondigen die natuurlijk bijdragen aan hun studie, zoals excursies, lezingen, workshops of bijlessen. Zijn er heerlijke nieuwe gerechten te proberen in de kantine? Dan zet je deze ook in de digitale communicatie! Zo werkt het scherm zelfs bij aan de omzet van de school!

Wat kan digital signage betekenen voor leraren?

Leraren kunnen worden geïnspireerd met goede content op de digitale schermen. Betrek ze bij de rest van hun collega’s door bijvoorbeeld verjaardagen of jubilea op de schermen te tonen. Zo hebben ze direct leuke gespreksonderwerpen tijdens de pauzes! Ook kan je aankomende activiteiten of evenementen aankondigen, of leuke foto’s of video’s van eerdere uitjes. Leraren met de wens om door te groeien? Interne vacatures zijn ook zeer interessant om te tonen op het digitale scherm!

Logischerwijs is de informatie voor de leraren gesplitst van de informatie van de studenten. Hierbij kun je ervoor kiezen de content voor leraren alleen in de lerarenkamer te tonen. Zo blijft de juiste boodschap bij de juiste doelgroep. Verder kun je leraren ontzorgen door de meeste vragen van studenten (of ouders) al te beantwoorden op de digitale schermen in de school, of om te zorgen voor digitale bewegwijzering in de hallen of op de campus.

Adviesgesprek aanvragen

Bedankt voor je aanvraag! We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.
Sluiten
Oeps, daar ging iets mis. Heb je de juiste gegevens ingevuld? Probeer het formulier dan nog een keer te versturen