Wij gebruiken cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Bij akkoord geef je ons toestemming voor het gebruik van alle cookies op onze website. Wil je een gebruiksvriendelijke ervaring?

Volendammer visspecialist Steur

Volendammer visspecialist Steur had een uitdaging. Hij wilde meer opvallen in het winkelcentrum Streekhof, waar ze gevestigd zijn. Steur wilde zijn visspecialiteiten op een aantrekkelijke manier presenteren aan potentiële klanten, maar vond dat hij hierbij te weinig aandacht trok. Hij kwam daarom bij VEBO met de vraag of zij een product hadden dat hem hierbij kon helpen.

“Er is altijd een oplossing voor elk probleem.”

Bekijk onze Digitale stoepborden oplossingen

VEBO begreep de situatie van Steur en adviseerde een digitaal stoepbord. Met in het achterhoofd het doel om meer op te vallen, zullen vrijwel alle passanten hun blik op het digitale stoepbord werpen. Steur was enthousiast over het idee, maar gaf aan dat hij vaak displays zag met een lage helderheid. Hij gaf aan dit absoluut niet te willen. Steur wil dat zijn producten er zo aantrekkelijk mogelijk uitzien. Zo gezegd, zo gedaan. VEBO besloot om een custom product te introduceren: een digitaal stoepbord met kabel(230V) en een helderheid van 3000 nits (candela). Dit stoepbord heeft een helderheid die boven de norm ligt, waardoor de producten van Steur er nog aantrekkelijker uitzien.

Interesse? Neem contact op met onze experts

WhatsApp ons
Gratis adviesgesprek

“Door het stoepbord van VEBO kunnen wij beter inspelen op onze voorraad, waardoor deze sneller verkocht wordt”, aldus Steur. Steur is erg tevreden met het resultaat en kan zijn visspecialiteiten nu op een veel aantrekkelijkere manier presenteren aan zijn klanten. Dankzij de oplossing van VEBO heeft Volendammer visspecialist Steur zijn omzet weten te verhogen en valt de winkel daarnaast meer op. Steur: “Wij zijn zeer tevreden met de service en het product van VEBO en zouden het zeker aanbevelen aan andere ondernemers die op zoek zijn naar een manier om beter op te vallen.”